ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش چین به ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک در استرالیا

واکنش چین به ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک در استرالیا چین پس از ممنوعیت استفاده از تیک‌تاک در دستگاه های دولتی توسط استرالیا، از این کشور خواست تا با همه شرکت‌ها از جمله تیک‌تاک منصفانه رفتار کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بازرگانی چین روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ممنوعیت تبعیض‌آمیز استرالیادر تمام دستگاه‌های دولتی فدرال در مورد تیک‌تاک به منافع کسب‌وکارها و عموم مردم استرالیا آسیب می‌زند و از کانبرا خواست تا با همه شرکت‌ها منصفانه رفتار کند.

 

در بیانیه آمده است: «استرالیا با تیک‌تاک متفاوت از سایر پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی رفتار کرد و اقدامات محدودکننده تبعیض‌آمیز را اتخاذ کرد که برای حفظ امنیت ملی استرالیا مفید نیست.»

 

چین همچنین از استرالیا خواست تا محیط مساعدی برای همکاری های اقتصادی و تجاری دوجانبه ایجاد کند.

 

استرالیا روز سه شنبه گذشته به دلیل نگرانی های امنیتی استفاده تیک تاک را در همه دستگاه های دولتی فدرال ممنوع کرد. این ممنوعیت روی نگرانی‌هایی تاکید می‌کند که چین می‌تواند از شرکت مستقر در پکن، برای جمع‌آوری داده‌های کاربران جهت پیشبرد برنامه سیاسی خود استفاده و منافع امنیتی غرب را تضعیف کند.

 

پس از آن تیک تاک گفت که از تصمیم استرالیا به شدت ناامید شده است. مارک دریفوس، دادستان کل استرالیا در بیانیه ای گفت: این ممنوعیت در اسرع وقت عملی خواهد شد و افزود که معافیت ها تنها بر اساس مورد به مورد و با اقدامات امنیتی مناسب اعطا می شود.

 

موج گسترده ای از محدود سازی تیک‌تاک در آمریکا و کشورهای غربی به راه افتاده است به گونه ای که آمریکا به تازگی مدیر عامل تیک تاک را به مجلس فراخوانده است و از او در مورد این پلتفرم استنطاق کرده است. پیش از این ترکیه تیک تاک را به دلیل اقدامات ضعیف حفاظت از داده ها، 1.75 میلیون لیره جریمه کرده بود.

 

نهاد اجرایی اتحادیه اروپا هم هزاران کارمند خود را از استفاده تیک تاک منع و اعلام کرده بود که این اقدام با هدف محافظت از کمیسیون در برابر تهدیدات و اقدامات امنیت سایبری انجام می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار